• Hívjon minket! 06 (70) 409-7045
  • Üzenjen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Néhány videó a környezetvédelemről:

Deklaráció letölthető változata:

Cégünk elhivatott amellett a gondolat mellett, hogy életkörülményeink javításának egyik legfontosabb eszköze, ha előrébb tudunk lépni a közösségi közlekedés járműveinek fejlesztésében. A városi közlekedés járműveinek fejlesztése az az út, mely leggyorsabban hozhat javulást, a legtöbb ember életét érintően.

Az Európai Unió Central Europe programjának keretében kilenc szervezet együttműködésével létrehozták a "Trolley" programot. A program célja a fenntartható és korszerű közlekedés részeként támogassák a trolibuszok fejlődését, valamint a közvéleményben a trolibusz üzemekről, járművekről kialakult képet javítsák. E program résztvevői, megalkotói, illetve ezen felül már számos további európai közlekedési vállalat, intézmény, cég is aláírt egy támogató nyilatkozatot, amellyel egy-egy intézmény vezetőjén keresztül is elkötelezte magát az elektromos közlekedés, és ezen belül a trolibuszok fejlődése mellett.

Ezen támogató nyilatkozat cégünk is aláírta a Szegedi Közlekedési Társaság által 2013. január 22-23-án szervezett konferencián, ahol bemutatásra került egy akkumulátoros önjárású trolibusz, melynek létrejöttében cégünk mérnökeinek komoly szerepe volt.

A nyilatkozatot aláírók névsora a következő linken olvasható: http://www.trolley-project.eu/index.php?id=43.

Fontosnak tartjuk tehát hirdetni valamennyi lehetséges fórumon azt, hogy a hibrid- és a tisztán elektromos járművek térhódítása elengedhetetlenné vált a szennyezett levegőjű nagyvárosokban. Úgy látjuk, hogy most már nem csak a műszaki technológiai háttér, hanem a döntéshozók gondolkodása is megérett arra, hogy fordulat következzen be az elektromos járművek nagyszámú megjelenésében.

Örömmel látjuk, hogy a Formula versenyautók fejlődése is az akkumulátoros hajtások alkalmazásának irányába tart, remélhetőleg kijelölve a helyes fejlesztési irányt az autógyártók számára.

Árajánlatot kérne? Kattintson ide!

honlap: blaho.hu

Minden jog fenntartva! © 2013. Sedulitas-Pro Mérnöki Tanácsadó Kft.